Щори ALEXA - вътрешни и външни щори, онлайн поръчка

Онлайн магазин за щори ALEXA
Menu

Комарниците, или още наричани “мрежи против насекоми”, представляват мрежа монтирана върху прозорец или отваряема врата, чията функция е да предпазва помещенията от комари или други нежелани насекоми.

Комарниците не са пречка във функционирането на вътрешните или външните щори, както не пречат и на гледката от прозореца.

Всички компоненти са изработени от алуминий, което допринася за устойчевостта от атмосферни влияния и издръжливостта на продукта.

Get Adobe Flash player

Предимства и ползи:
  • ефективна защита срещу насекоми, падащи листа от дървета и всякакви други нежелани елементи
  • приложими за всякакви типове прозорци и врати
  • комбинират се с външни щори без проблем
  • прости и надеждни системи
  • разнообразие от рамки и подвижни механизми
Комарници

Комарници

 

КОМАРНИК “СЛИМ” (”Slim”)

moskitiera-5e

moskitiera-5b 

                pic

Не се дупчи дограмата! Захваща се със специални планки с различни големини, монтирани на комарника, като са подходящи за всички видове прозорци и врати.

Подходящи дори за нестандартни прозорци. 

Този тип комарници се характеризират с това, че монтирането им не изисква намеса в рамката на прозореца (т.е. не се налага каквото и да е било дупчене) и може лесно да прикрепи и демонтира от прозореца с помощта на специални въртящи скоби. 

 

 komarnik slim

moskitiera-10d

КОМАРНИК ЗА ВРАТИ

 Те са оборудвани с напрегнати панти с помощта на които се затваря комарника при отварянето му.

 Специална четка прилепва плътно за профила , и спомага за безшумното му затваряне.А малки магнити 

помагат за задържането му към касата.

           


imagesРОЛЕТЕН КОМАРНИК

Предимство при тях е,че са компактни , лесни за употреба и заемат минимално място върху прозореца. Ролката заедно с алуминиевите водачи е сглобена в рамка от профили с размери 20/40. През студените месеци мрежата остава навита и защитена в кутията, което удължава многократно нейният живот. Този тип комарник има предимството да се вдига и спуска в зависимост от Вашите нужди. Лесното прибиране на комарната мрежа улеснява почистването на неотваряемите части на прозореца отвън. Ролетният комарник може да се монтира към всички видове дограма - дървена, алуминиева, пластмасова. Възможен е монтаж както на прозорци,така и на балконски врати.

Очакваме ви във Facebook Очакваме ви и във Facebook